JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A www.vulcanoenergia.hu, a www.vulcanohoszivattyu.hu, a www.vulcano.hu illetve a www.napelem-napkollektorok.hu weboldal (továbbiakban: Weboldal) üzemeltetetője a KG INVEST 2008 Kft, e-mail: info@vulcanohoszivattyu.hu postacím: 9700 Szombathely, Rumi út 288. Adószám: 14408717-2-08

A honlapok, mindenfajta személyes jellegű információk megadása nélkül látogathatók. Bizonyos funkciók és szolgáltatások csak a regisztrált felhasználók számára biztosítottak, regisztrációt követően.

A feliratkozás (regisztráció) alkalmával a felhasználótól elérhetőségi és információs adatokat kérünk, a kapcsolattartás és a személyre szabott kommunikáció céljából.

A honlapokon megismerkedhet termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.

Az oldalak megnyitásával és adatai esetleges elküldésének tényével, Ön elfogadja az alábbiakban közzétett feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben azokkal nem ért egyet, az oldalon ne lépjen tovább

A Kg Invest 2008 Kft. számára kiemelt fontosságú cél a weblap látogatói által esetlegesen rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. 

A Kg Invest 2008 Kft. elkötelezett, a látogatók által esetlegesen megadott személyes adatok oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. 

A Kg Invest 2008 Kft a látogatók esetlegesen megadott személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról. E tekintetben úgy jár el, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre jussanak.

A Kg Invest 2008 Kft. nem tartozik felelősséggel azon károkért, melyek a vulcanohoszivattyu.hu, a vulcanoenergia.hu honlapok használatával kapcsolatosak, azok használatából, vagy használatra képtelen állapotából származnak, vagy nem megfelelő működésükből, hiányosságukból, hibájukból, üzemzavarukból, információtovábbítási késedelmükből, vírusból, más rosszindulatú kódból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, az adatátviteli út és rendszer hibájából keletkeznek.

A Kg Invest 2008 Kft.-t nem terheli felelősség olyan harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek a fent részletesen körülírt oldalakhoz legálisan vagy illegálisan kapcsolódnak, kapcsolódtak. 

SZERZŐI JOG

A vulcanohoszivattyu.hu illetve a vulcanoenergia.hu honlapok írásos tartalma, arculata, a megjelenő design, a Kg Invest 2008 Kft szerzői jogi védelme alatt áll. 

REGISZTRÁCIÓ, LEIRATKOZÁS, ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

A weboldalokon, a kezdeményezett feliratkozás (regisztráció) ingyenes, a kért adatok megadása önkéntes. A feliratkozás (regisztráció) egyben a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti.

A feliratkozó, a feliratkozás tényével előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldal üzemeltetője részére elektronikus vagy postai levelet küldjön, telefonhívás, rövid szöveges üzenetet (SMS) útján vele kapcsolatba lépjen.

A feliratkozáskor (regisztrációkor) bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, cég vagy szervezet neve, iránytószáma, címe, IP cím, a feliratkozás (regisztráció) időpontja és helye a weboldalon.

Az adatközlés úgynevezett dupla megerősítéses rendszerrel történik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a felhasználó a feliratkozás (regisztráció) kezdeményezésekor megadott e-mail címre küldött úgynevezett visszaigazoló linkre maximum 72 órán belül nem kattint rá, úgy a megadott adatait nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozás (regisztráció) törölése bármikor kezdeményezhető bármelyik általunk küldött elektronikus levélben megtalálható leiratkozási linkre való kattintással. A regisztráció törlése során a felhasználóval kapcsolatos minden tárolt és kezelt adatot megsemmisítünk.

A Kg Invest 2008 Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Kg Invest 2008 Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kg Invest 2008 Kft.- az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A honlapokkal és azok adattartalmával valamint termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit javaslatait tisztelettel és készséggel várjuk a honlapokon megadott elektronikus vagy telefonos elérhetőségek bármelyikén.