Hogyan juthat cége egyszerűen és gyorsan megújuló energia rendszerhez pályázati támogatással?


A sikeres pályázat, költségcsökkentés, korszerűsítés és az új rendszer megvalósítása egy mindenre kiterjedő energetikai felméréssel kezdődik.

Helyszíni energetikai felmérés:

Ennek célja, hogy pontos képet nyújtson az ingatlan energetikai jellemzőiről (hőveszteség, meglévő fűtésrendszer, hőenergiaigény, környezeti adottságok stb.). Ezen adatok ismerete feltétlenül szükséges ahhoz, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő megújuló energia rendszert lehessen tervezni. 
 
Szakmérnöki tanácsadás:

Ennek keretein belül a helyszínen konzultálhat igényeiről kollégánkkal, pl., hogy a rendszert csak használati melegvíz előállítására vagy fűtésrásegítésre is kívánja-e használni. Tájékoztatást kap a megvalósítás lehetőségeiről és a rendelkezésre álló forrásokról, pályázatokról.
 
Előzetes megújuló energia rendszerterv:

A helyszíni energetikai felmérés és a mérnöki konzultáció eredménye alapján készül el az Ön rendszerterve, mely a szükséges gépészeti elemek, anyagok tételes felsorolását tartalmazza, megtérülési számításokkal együtt. Ebből pontos információt kap arról, hogy mekkora beruházási összeggel számolhat.
 
Mindez garancia arra, hogy a beadott pályázat megalapozott és hiánytalan legyen, megfeleljen a szakmai követelményeknek és nyerjen.